Masaj Erotic Forum Masaj Erotic Forum Masaj Erotic Forum Masaj Erotic Forum Masaj Erotic Forum

Despre Videochat

Te intrebi ce inseamna VIDEO-CHAT?
Videochat nu inseamna relatie sexuala contra-cost (nu este prostitutie) nu este vorba de lene sau de prostie, este doar un loc de munca.Cine aude de acest job are impresia ca “ma asez in fata unui PC,astept sa imi intre un client,ma dezbrac,fac un show erotic si asta e videochat-ul”.FALS!
Video Chat-ul presupune inteligenta,creativitate,prezenta de spirit,iar lista poate continua.
Nu trebuie sa fii fotomodel pentru acest job.
Este gresita conceptia conform careia “daca nu sunt frumoasa nu fac bani”.Lucram cu site-uri in care important este IQ-ul,nu doar corpul.Deci nu e important sa arati ca in revista!Conteaza o atitudine deschisa,un zambet placut,inteligenta si… seriozitatea.Aceasta activitate de Video Chat nu este o agentie de escort,nu este prostitutie,nu trebuie sa intretii relatii sexuale cu nimeni,nu se fac filme pentru adulti,nu trebuie sa te intalnesti cu membrii cu care discuti pe siteuri,este doar o modalitate virtuala de a face bani,un cadru de lucru legal si civilizat,ce rotunjeste veniturile tale.
De ce sa lucrezi de la un studio si nu de acasa?
Lucrand de a acasa este aparent convenabil fata de a lucra din studio.
Avantajul este ca nu trebuie sa te deplasezi la studio,dar lucrand de acasa iti asumi nenumarate inconveniente.Modelul care lucreaza de acasa niciodata nu o sa faca banii care-i face dintr-un studio.Daca lucrezi de acasa studioul nu-ti poate oferi siguranta de a lucra intr-un mediu legal si placut,nu-ti poate oferi garantia ca anumiti indivizi incearca sa faca comert cu pozele tale.Performanta calculatoarelor si claritatea imaginii este foarte greu de obtinut de acasa.Nu putem oferi suport tehnic pentru a verifica daca te vezi pe site,daca ai sunet,daca imaginea este clara,daca toti membrii te vad.
despre
Avantajele de la lucra din studioul nostru:
In primul rand asiguram persoane specializate in domeniul informaticii,care sunt disponibile 24/7 pentru a te ajuta neconditionat in orice problema legata de calculator,lucrul pe care nu il poti face de acasa.De asemenea oferim modelelor noastre o platforma web pe care sa lucreze.
Pe acest site fiecare cont de model va avea un profil al sau cu user si parola,pe care isi va gasi toate datele de logare pentru siteurile oferite de noi precum si diferite sectiuni ca:Forum,Mesaje,Statistici,Stiri,Reguli si Sfaturi.
In Romania activitatea de videochat este legala,fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Studioul nostru indeplineste toate criteriile necesare pentru desfasurarea activitatii in conditii legale.Studioul nostru va ofera sansa de a lucra intr-un domeniu legal,in conditii de top,pentru a crea o atmosfera degajata si plina de siguranta.
De asemenea,avem contracte legale si cu site-urile de videochat care colaboreaza cu noi.Studiourile noastre de video chat sunt amplasate in zone centrale,foarte sigure si usor accesibile.Avem in Bucuresti studiouri in zone centrale Tineretului,Calea Victoriei,Piata Alba-Iulia,Militari,Rahova.
SPUNE SI PRIETENELOR TALE… ITI VOR MULTUMI MAI TARZIU!

© Enjoy